Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Sign in with Facebook Sign in with Twitter Sign in with Google Sign in with Linkedin Sign in with Microsoft

Hello! Welcome to the Ford and Volkswagen MPV / SUV Forums.
Dedicated forums for the Ford Galaxy, S-Max, C-Max, B-Max and Kuga.
User groups for the SEAT Alhambra, Volkswagen Sharan, Touran, Tiguan and Touareg!

Owners Forums for Ford and Volkswagen MPVs / SUVs

Ford Galaxy S-Max C-Max B-Max Tourneo Connect / Volkswagen Sharan Touran Tiguan Touareg Caravelle / SEAT Alhambra Alteca 

 Mk1 and Mk2 VW Sharan  Mk1 and Mk2 Ford Galaxy  Mk1 and Mk2 SEAT Alhambra  Ford C-Max B-Max  VW Tiguan  VW Touran  Mk3 Ford Galaxy  Mk3 VW Sharan  Mk3 SEAT Alhambra  VW T4 T5 Caravelle Transporter  Ford Tourneo Connect  VW Touareg

Advert:


Recent Forum Topics:

Google Translate:

Ford Galaxy / VW Sharan / SEAT Alhambra Forum:

Author Topic: cruise control not working  (Read 4093 times)

Offline kron2k

  • *
  • Posts: 8
  • Thanked: 0
  • Model: Galaxy Mk2
  • Spec: 00 2.3 ghia
  • First Name: kieron
  • Region: South East
cruise control not working
« on: July 19, 2014, 08:51:05 PM »
hi

my problem is as the title say's my cruise control does not work, it never has work since ive owned the car, i believe it uses a vac system, now here is the curve ball i can't find the main vac pipe that goes to the cruise control pump behind the passenger front wing, i was wondering if anybody had any photos of the pipe so that i can make sure im looking in the right place.

cheers for any help

kieron

mk2 ford galaxy 2.3 ghia

Offline gregers

  • *
  • Posts: 1711
  • Thanked: 12
  • Model: Transporter
  • Spec: vw t28 camper
  • First Name: greg
  • Region: East Midlands
  • Country: United Kingdom
vw t5 camper van.
reality is for people with no imagination
rip dad 21/12/10
rip mum 3/5/16
rip bruv 11/5/17
The FordMPV.com Forum - The free forum for questions and answers relating to the Ford Galaxy, S-Max and C-Max

Offline kron2k

  • *
  • Posts: 8
  • Thanked: 0
  • Model: Galaxy Mk2
  • Spec: 00 2.3 ghia
  • First Name: kieron
  • Region: South East
Re: cruise control not working
« Reply #2 on: July 20, 2014, 05:35:47 PM »
Ok I was looking for my vac pipe in the engine bay that runs along the bulkhead and goes under the battery tray ( I still can't find the is vac pipe) but I did find this behind the sliding door on the near side wheel arch, question is does anybody know what it is for??
And should it be connected to something?

Cheers

Kieron.

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Latest
0 Replies
6953 Views
Latest April 18, 2016, 11:35:58 AM
by bestfc01
0 Replies
1500 Views
Latest September 10, 2016, 07:39:54 PM
by Hej-Hej
1 Replies
1115 Views
Latest February 15, 2018, 08:15:55 PM
by Mirez
2 Replies
1738 Views
Latest March 13, 2018, 06:10:38 PM
by Mirez
1 Replies
700 Views
Latest March 16, 2019, 10:15:14 PM
by revdave
0 Replies
155 Views
Latest February 15, 2020, 08:31:58 PM
by brianh

Advertisement:


SMF spam blocked by CleanTalk