Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Sign in with Facebook Sign in with Twitter Sign in with Google Sign in with Linkedin Sign in with Microsoft

Hello! Welcome to the Ford and Volkswagen MPV / SUV Forums.
Dedicated forums for the Ford Galaxy, S-Max, C-Max, B-Max and Kuga.
User groups for the SEAT Alhambra, Volkswagen Sharan, Touran, Tiguan and Touareg!

Owners Forums for Ford and Volkswagen MPVs / SUVs

Ford Galaxy S-Max C-Max B-Max Tourneo Connect / Volkswagen Sharan Touran Tiguan Touareg Caravelle / SEAT Alhambra Alteca 

 Mk1 and Mk2 VW Sharan  Mk1 and Mk2 Ford Galaxy  Mk1 and Mk2 SEAT Alhambra  Ford C-Max B-Max  VW Tiguan  VW Touran  Mk3 Ford Galaxy  Mk3 VW Sharan  Mk3 SEAT Alhambra  VW T4 T5 Caravelle Transporter  Ford Tourneo Connect  VW Touareg

Advert:


Recent Forum Topics:

Google Translate:

Ford Galaxy / VW Sharan / SEAT Alhambra Forum:

Author Topic: No speedo, indicators, ABS and low fuel warnings but car drives like normal  (Read 3059 times)

Offline Kdence

  • *
  • Posts: 1
  • Thanked: 0
  • Model: Galaxy Mk2
  • Spec: 04 1.9 TDi (130)
Long drive home last night with no snags - set off this morning and got ABS warning light and intermittent low fuel warnings (still had over 1/4 tank) and brakes worked fine. Since noticed that the blower unit isn't working (no display or function) and neither are the indicators.
Systems all seem to go through Fuse 3 and on checking, this had blown however replacement fuse blew almost immediately.

Car did see a bit of frost on Friday/Saturday night before long drive and went through a couple of big puddles and some thick fog on the way back on Sunday.

Waiting for a visit from auto-electrician but wondered if anyone on FordMPV land had had similar and (more importantly) had a fix?  ::)

Offline mrhiviz

  • *
  • Posts: 78
  • Thanked: 3
  • Model: Galaxy Mk2
  • Spec: 04 Tdi 115 Claimed
  • First Name: Leon
  • Region: Non UK
  • Country: France
Re: No speedo, indicators, ABS and low fuel warnings but car drives like normal
« Reply #1 on: September 30, 2020, 09:20:29 AM »
I know this post is old but I had the same symptoms and for the record, a replacement LHS front abs(double) cable cured the problems, including the fuel gauge bouncing and beeping, speedo etc.

 

Advertisement:


SMF spam blocked by CleanTalk