Welcome, Guest. Please login or register.
Sign in with Facebook Sign in with Twitter Sign in with Google Sign in with Linkedin Sign in with Microsoft

Hello! Welcome to the Ford and Volkswagen MPV / SUV Forums.
Dedicated forums for the Ford Galaxy, S-Max, C-Max, B-Max and Kuga.
User groups for the SEAT Alhambra, Volkswagen Sharan, Touran, Tiguan and Touareg!

Owners Forums for Ford and Volkswagen MPVs / SUVs

Ford Galaxy S-Max C-Max B-Max Tourneo Connect / Volkswagen Sharan Touran Tiguan Touareg Caravelle / SEAT Alhambra Alteca 

 Mk1 and Mk2 VW Sharan  Mk1 and Mk2 Ford Galaxy  Mk1 and Mk2 SEAT Alhambra  Ford C-Max B-Max  VW Tiguan  VW Touran  Mk3 Ford Galaxy  Mk3 VW Sharan  Mk3 SEAT Alhambra  VW T4 T5 Caravelle Transporter  Ford Tourneo Connect  VW Touareg

Advertisement:


Recent Forum Topics:

Google Translate:

Ford Galaxy Mk3 Forum:

Author Topic: all the left hand indicators not working via the left hand stick  (Read 1840 times)

Offline Andy Blackler

  • *
  • Posts: 1
  • Thanked: 0
  • Model: Galaxy Mk3
  • Spec: 07 2.0 TDI Zetec
  • Region: South West
all the left hand indicators not working via the left hand stick
« on: December 12, 2014, 11:40:48 AM »
this is my first post for what has been a pretty trouble free car....2007 2.0 TDCI Galaxy
suddenly we have lost the left hand indicators
the indicator bulbs are all OK as they work using the hazard light button
there must be a relay or fuse that controls the indicators or it may be the stick
does anybody have any thoughts please before I visit the Ford Dealer  :( :(

Offline Roger Spiller

  • *
  • Posts: 1
  • Thanked: 0
  • Model: Galaxy Mk3 Auto
  • Spec: 08 TDI 2.0 Ghia
  • Region: Non UK
Re: all the left hand indicators not working via the left hand stick
« Reply #1 on: September 14, 2015, 06:53:54 PM »
I had the opposite problem, ie the parking lights on the left irregularly came on of their own accord and next morning a flat battery. After several visits to Ford Dealers in the UK and France none could offer a solution. I bit the bullet and ordered a new indicator stalk, only 48 fitted and resolved the problem. One lesson I learned was that after a flat battery the Security system would not release the starting procedure. The trick is to disconnect the +ve battery connection and short it to earth for a few seconds. This removes any electrical charge in the central processor and other electronic bits.

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Latest
15 Replies
6613 Views
Latest June 08, 2019, 04:35:00 PM
by SirDavidAlhambra
12 Replies
6601 Views
Latest October 05, 2013, 10:32:37 AM
by Chrispb
9 Replies
4213 Views
Latest October 27, 2014, 02:44:46 AM
by insanitybeard
5 Replies
2126 Views
Latest June 08, 2019, 01:08:54 PM
by SirDavidAlhambra
5 Replies
1640 Views
Latest October 03, 2017, 06:29:04 PM
by nkswinburne
2 Replies
402 Views
Latest September 08, 2019, 11:38:57 AM
by wazevan

Advertisement: